Sminktanácsadás

Sminktanácsadás

Nagyon sok vendégemtől hallom munka közben , hogy " nem szoktam sminkelni mert nem tudok" vagy "úgy szeretnék szépen sminkelni ,de nekem úgysem menne " vagy " áá nekem erre nincs időm "

Ezeket a félelmeket , kétségeket  szépen eloszlatjuk az önsminkelő oktatásaim alkalmával.

Mindenkiben ott lapul az igazi NŐ!!

Bizony néha elő kell kaparni a rohanós hétköznapok miatt, vagy mert éppen  évek óta az anyaság ami kitölti az életünk 99%-át. De !!

Te, aki a cumisüveget sikálja másfél éve, és azt sem tudja mikor érezte magát bomba nőnek utoljára ,és Te , aki az irodában ül 4 éve ugyanazokkal a fazonokkal , vagy Te akinek a szakításotok óta hajat mosni sincs lelki ereje.........Te igenis igazi NŐ 

vagy , és a segítségemmel megtanulhatod ezt a NŐT egy szép sminkkel előbányászni minden alkalommal amikor csak szeretnéd.

Mert megtanulod a saját bőrtípusodnak megfelelő termékeket használni, kipróbálod az általam mutatott teknikákat. 


A sminktanácsadás átlagos időtartama kb. 2óra.

ezidő alatt átnézzük a neszeszered, bőrápolást tanulunk , szemöldököt formázunk , és megtanulsz egy álatalad áhított akár nappali , akár alkalmi sminket elkészíteni. Amit otthon magadnak is aztán el tudsz készíteni .

És ez ebben a fantasztikus! Hogy onnantól megszűnnek a kifogások, kétségek, mert ott lesz a kezedben a varázspálca :)

Jöhettek párban is , anyukával, barátnővel egy csajos programnak is tökéletes. Üdítővel , kávéval várlak benneteket, és a tanácsadás végén személyre szóló oklevelet is kaptok! 


Online foglalás

Foglalj időpontot időben itt vagy telefonon a 06704081705 ös számon.